Contact

Behandelingen: Dinsdag, woensdag en donderdag  n.m. op afspraak.

Totaalbalanstherapeute Yvonne Janssen
Burchtstraat 53
6587BC Middelaar (bij Nijmegen)
tel: 024 - 6962497
Yvon@yvonjanssen.nl

Ervaringen en reacties zijn rechtstreeks overgenomen

Deze berichtjes zijn rechtstreeks uit het gastenboek van mijn oude site.

 • Ik kreeg vandaag 30-8-2016 weer een dankbaar mailtje in mijn inbox:
  Hoi!
  Van mij mag je deze ervaringen wel op je website zetten:
  Je hebt me geholpen met
  Ondersteuning bij en omgaan met schildklierziekte.
  Emotionele blokkades uit mijn jeugd oplossen.
  Pijn in mijn linkerschouder veroorzaakt door medicatie verlicht.
  Angst in het donker verholpen.
  Geholpen met omgaan met spanningen in relaties en het oplossen van emotionele blokkades die deze veroorzaakten.
  Omgaan met het verlies van mijn hond.
  Rugpijn verlicht door quantum touch en kloppen. ( of is dat hetzelfde?)
  ...een hele lijst...
  Dankjewel!
  Zonnige groeten!

 • Mieke 29-12-11 10:05:04
  "Lieve Yvonne.
  Nu 3 keer bij je geweest. Voor mijn slaapproblemen die al bijna 50 jaar bestaan, om meer te aarden / minder te piekeren/ onheilsgevoelens te hebben en om mijn kinderen liefdevol los te kunnen laten.
  Ik moet zeggen, gesprekken en behandeling met huisarts een neuroloog en psycholoog hebben wel inzichten gebracht maar hielpen niet voldoende, het raakte niet mijn kern.
  Reikicursus, acupunctuur, chinese kruidentherapie, driemaal het bezoek aan een medium, chakracursus, EMDR, mindfullness, transcendente meditatie, yoga, het gaf mij niet voldoende de innerlijke rust die ik zocht.
  Maar wel de behandelingen en oefeningen van Yvonne!
  En wat een comfortabele methode, geen maandenlange sessies, ik heb het gevoel dat ik er weinig voor hoef te doen, dat ik een kadootje krijg.
  Ik voel mij een stuk meer ontspannen, tevreden, in evenwicht,stabieler.
  En wie mij aan het slapen krijgt, verdient de Nobelprijs !
  Jij dus! Veel liefs van Mieke en ik zeg het voort!!"
 • Onderwerp: Voor je Gastenboek, Verzonden: vrijdag 1 februari 200812:40:57
  "Via internet heb ik Yvonne Janssen leren kennen en in die korte mailwisseling bleek ze meer te weten en te begrijpen van mijn klachten (oorsuizen, overgevoeligheid voor geluid) dan veel artsen. Professioneel, wijs en menselijk betrokken tegelijk. Dank je Yvonne, voor je gulle en goede adviezen.
  Wat jammer dat je zo ver van Amsterdam gevestigd bent.
  Nijmegen heeft geluk met jou!
  Hartelijke Groet,
  Janse"
 • Subject: Ervaring Datum: Jan 2008
  "Hoi mam,
  Hieronder even in het kort mijn ervaring van de rug in okt/november...
  Ik had op dinsdag avond nog gewoon getraind en was er niets aan de hand. De volgende morgen woensdagochtend leek het wel alsof ik van de trap was gevallen en op mijn rug was neergekomen zeg. Alsof er een soort spit inzat, echt raar ik ben 23 jaar en sport op zich genoeg. Enfin mijn rug zat echt een hele dag op slot, en deed gruwelijk veel pijn. Dus ik zo snel mogelijk om een behandeling gevraagd. Ik heb bijna de hele sessie in het begin gelegen omdat ik niet kon staan, maar naarmate de sessie vorderde kon ik steeds beter gewoon rechtop gaan staan en zelfs lopen. Ik voelde me steeds sterker worden en het leek wel of er getoverd werd.
  Na een paar uur behandeling ging ik rechtop zitten en voelde ik voor het eerste moment geen pijn of rug die op slot zat. Dat was zo'n fijn ontspannen gevoel want telkens als ik zat, lag of stond leek het of er een zenuw klem zat ofzo. Zo'n pijn...Ik heb uiteraard rustig aan gedaan die week maar wel voorzichtig geprobeerd om te gaan trainen. Dit ging goed hoewel ik het natuurlijk nog wel voelde. Maar wanneer ik alles gecontroleerd deed kon ik de bewegingen redelijk maken. De zondag daarna heb ik de sterren van de hemel gespeeld in de wedstrijd en was ik helemaal de oude!!! Echt fijn! Super! Een echt wonder hoor! Bedankt! Liefs Cris"
 • Subject: Sessie Date: Fri, 20 Apr 2007 21:45:36 +0200
  "Ha Yvon! Even vanuit hier een leuk positief bericht over de laatste sessie die we hebben gehad.Ik moet eerlijk zeggen dat ik minder hoofdpijn heb. Af en toe nog wel, maar niet heel erg of aanhoudend. De leukste verandering vind ik dat ik door het laatste stukje in de therapie een stukje meer vertrouwen heb gekregen in mijn stage, wat voor mij eigenlijk de grootste stress factor voor mijn hoofdpijn was. Ik kreeg deze week de complimenten dat ik een stuk zekerder was en collega's zien nu een hele sterke groei en zien een relaxe Nina op de groep die haar eigen stijl aan het ontwikkelen is. Ik voel me op mijn stage ook een stuk beter en zekerder. Ik heb minder stress gevoel bij het corrigeren van kinderen en voel minder spanning op een dag.Even in het kort gaat het dus super nu nog vasthouden!nog bedankt xx Nina"
 • LENIE 11-06-07 14:46:37
  "YVONNE HARTSTIKKE BEDANKT HEB ME AL IN JAREN NIET ZO GOED GEVOELD MET DE RUG GAAT HET OOK PRIMA BEDANKT EN TOT GAUW WEER GROETJES LENIE"
 • Van: Floor (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 26-5-2002 15:06
  "Ten 1e wil ik even mijn complimenten geven, leuke site hoor! Heel kort even mijn ervaring van een TotaalBalans behandeling. Een paar jaartjes terug voelde ik me niet zo lekker, stijve nek en schouders en niet vooruit te branden.... Toch was ik niet ziek, had ik een baan, was gelukkig..etc dus geen rare dingen. Ik heb toen een behandeling gehad. Bleek dat ik niet MIJN eigen leven leidde maar dat van anderen zoals ik dacht dat zij over mij dachten.... STOM. Tja maar kom daar maar eens zelf achter. Ben toen weer helemaal 'in balans' gezet, zoals dat zo mooi heet en heb een huiswerkwoordje gekregen, dat helemaal van en voor mij is. Als ik nu voel dat ik weer dezelfde kant uit dreig te gaan als toen, zeg ik mijn eigen woordje en er verschijnt weer een glimlach op mijn gezicht!!!!
  Ja echt een aanrader die behandeling!!!"
 • Van: Lion (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 10-4-2002 12:56
  "Hallo, 30-1-2002
  6 jaar lang had ik een irritant plekje op mijn been wat behoorlijk jeukte. Alles heb ik geprobeerd, smeerseltjes zowel van de dokter als natuurlijke, helemaal niets hielp. Ik kon het daarmee alleen onder controle houden. Maar het plekje bleef. Totdat ik er via spiertesten achter kwam dat ik niet tegen rietsuiker kon. Ik was ervan overtuigt dat rietsuiker beter zou zijn dan witte suiker en was er daarom mee begonnen. Waarschijnlijk is dat ook zo. Alleen mij persoontje kon daar niet zo goed tegen blijkt nu . Ik ben er toen mee gestopt en ....................... mijn plekje is mooi weg!!!
  Dankzij Totaal Balans. Dat wilde ik toch even melden. groetjes Lion"
 • Van: Rwin (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 1-5-2002 16:12
  "mijn ervaring met reiki en gitaar spelen :-) ik zal niet het hele verhaal hier neer zetten... lees daarvoor maar even hier: http://www.gitaarforum.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=3394&forum=6&4 maar het komt erop neer dat ik dankzij reiki gewoon heb kunnen optreden omdat mijn vinger goed genoeg was hersteld van een zware kneuzing :D Rwin"

 • Van: har (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 22-4-2002 11:54
  "geweldig die ondersteuning bij mijn enkelblessure<> nooit gedacht dat ik binnen 4 weken weer zo op de been zou zijn <>letterlijk dan, wel te verstaan<>als ik net als toen het hele "reguliere tape-traject" had ondergaan was ik nu lang niet zo ver gevorderd<> ik ondervind nu totaal geen restklachten i.t.t. toen<> de nasleep heeft toen wel twee jaar geduurd en nu ben ik binnen enkele weken weer aan de slag<>complimenten van de spelers<>groet Harrie"
 • Naam: Lenette E-mail: Stad: Middelaar Land: Homepage: Datum: 20-Jun-2002 17:31:02 Bericht:
  "ha yvonne DUIDELIJK MOOI EN WARM is je homepage. Vele groetjes van joshje hij doet het goeden heeft veel energie, kliert z'n zus lekker.
  Ho-koorts is minder, en astma!! nooit van gehoord.
  Medicijnen ho-maar!!! joepie, bedankt het is weer een heel eind in BALANS.
  Groetjes en liefs van gl.smits."
 • Van: Jop (Oorspronkelijk bericht) Verzonden: 7-2-2003 12:46 "Hallo allemaal,Ik heb een tijdje geleden ook door Yvonne een balans laten doen. Dat was omdat ik in een band bas speel en tegelijkertijd de 2e stem moet zingen. Apart ging dit wel goed, maar samen niet zo heel erg, Yvonne heeft toen mij geholpen met de blokkade die dit veroorzaakt. Tegenwoordig gaat het bassen en zingen tegelijkertijd al een stuk beter. Ik ben nog geen Sting van de Police ofzo, maar ik heb wel het idee dat het allemaal wat makkelijker gaat.Ook bij anderen (de vinger van Rwin, podiumangst etc) heb ik gezien dat Totaalbalans wel degelijk werkt.Groeten Jop"

 •   Huh! Niks? moi!Voel je beschermd onder je eigen vleugels...
  Ik hoor het wel als je langs komt.
Mensen die ook een ervaring op het gebied van Kinesiologie of Totaal Balans hebben
en dit hier willen melden mail me of schrijf het in mijn gastenboek.

Alleen openbare berichten kunnen op deze pagina worden geplaatst.